Skip to main content

Stickers voor kruidenpotjes (100+ labels)

Stickers voor kruidenpotjes – dáármee maak je je kruidenlade pas echt af. Van een rommelig, onoverzichtelijk zooitje naar een geordende en overzichtelijke kruidencollectie. Hoe heerlijk is dat?! In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van stickers voor kruidenpotjes, de verschillende soorten en waar je Nederlandse kruidenstickers bestelt.

stickers voor kruidenpotjes

Stickers voor kruidenpotjes

Laten we beginnen bij de basis. De kruiden. De kans is groot dat je een kastje of plankje hebt vol kruiden van verschillende merken, in potjes in allerlei kleuren en maten. Dat ziet er meteen heel slordig uit en het is vast lastig om snel het kruidenpotje te vinden waar je naar zoekt.

Precies daarom zijn wij zo dol op zelf te vullen kruidenpotjes. Als je één keer investeert in een set kruidenpotjes, heb je voortaan een keurig nette kruidencollectie. In onze webshop verkopen we tegenwoordig hele fijne kruidenpotjes. Die zijn van glas en hebben een bamboedeksel. Daarmee sluiten ze goed en zien ze er allemaal even strak uit.

Vul de potjes met je kruiden en plak vervolgens een kruidensticker op de boven- of zijkant, zodat je ziet om welke kruiden of specerijen het gaat. Want zie jij met het blote oog het verschil tussen kurkuma en kerrie? Precies, wij ook niet.

Welke stickers voor kruidenpotjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten kruidenstickers: kant-en-klare met de naam van de kruiden erop geprint, en lege stickers die je zelf nog kunt invullen. Wij verkopen ze allebei in onze webshop.

We hebben vellen met 96 Nederlandse kruidenstickers met alle meest gebruikte kruiden erop van A tot Z. Van bekende kruiden als paprika en kurkuma, tot de minder bekende marjoraan en lavendel .

Maar we verkopen ook stickers voor onze eigen kruidenmixen, zoals Salty Lemon en Hot & Spicy. Daarbij krijg je ook een leeg vel waarmee je zelf kruidenstickers kunt maken. Handig voor eigen kruidenmixen of onbekende kruiden die je hebt meegenomen als souvenirtje.

Alle kruidenstickers die we verkopen zijn gemaakt van vinyl en zijn water- en vochtafstotend. Zo blijven ze netjes. Ook zijn ze transparant, zodat je het potje of de kruiden er gewoon doorheen kunt zien.

Kruidenstickers SterkInDeKeuken

Een georganiseerde kruidenlade: zo doe je dat

Met stickers en strakke potjes kom je een heel eind, maar je kunt nog meer doen! In dit blog geven we je 6 onmisbare tips om je kruidenplankje of -lade slim te organiseren.

Meer handige keukengadgets

In onze webshop verkopen we nog veel meer handige kook- en bakspullen. Wat hadden we deze siliconen spatels bijvoorbeeld graag eerder gehad. Geloof ons, als je eenmaal dit filmpje hebt gezien, dan kook je nooit meer met je vieze houten lepels…

Ben je gek op onze recepten? Haal onze kookboeken & kruidenmixen in huis: