Skip to main content

Ingrediënten

Voor 1 stokbrood:

Stokbroodje Unox met kaas
  • 8 hotdogs
  • 4 plakken jonge kaas
  • 1 fles broodje unox saus
  • 1 afgebakken stokbrood
Benodigdheden
  • groot broodmes
  • bakpapier

Bereidingswijze

Stokbroodje Unox met kaas. Klinkt als muziek in de oren toch? Stokbrood Unox met kaas is helemaal lekker als je het serveert met de heerlijke ‘broodje unox saus’!

Het is even een gepriegel om het brood uit het stokbrood te plukken en vervolgens de worsten (omwikkelt met kaas) erin te krijgen. Maar als het je gelukt is, dan weet je wel dat je bijna lekker mag eten! Is dit toch niet helemaal wat je zoekt, maar wil je wel meer recepten van ons zien? Bekijk dan eens onze pagina met andere lunchrecepten.

Dit recept staat ook in ons tweede kookboek ’50 x onweerstaanbaar’. Het kookboek waaruit je alle 50 recepten wil maken! Gesmolten chocolade, kaasslierten, druipende karamel… onweerstaanbaar! Zo vind je in dit boek ook het recept voor Ferrero Rocher Mousse, M&M’s Schepijs en Patatje Pizza. Ook de toppers Rolo Cheesecake, Licor 43 Sangria, Bugles Nachos en nog 44 andere recepten zijn van de partij in kookboek Sterke Recepten – 50x Onweerstaanbaar. Kookboek 1 ‘Alle 50 te lekkerrr’ en onze kookboekstandaard vind je ook in onze shop. Klik hier om naar onze shop te gaan.

Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd het afgebakken stokbrood in stukken. Voor het beste resultaat zijn de stukken stokbrood even groot als de hotdogs. Hol het stokbrood uit met behulp van een broodmes.

Stap 2
Wikkel hotdogs (in tweetallen) in plakken jonge kaas. Druk het vervolgens in de uitgeholde stokbroden. Snijd de stukken stokbrood in mooie porties. Leg alle stukken netjes achter elkaar op een bakplaat. Bak het stokbrood 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 3
Serveer Stokbroodje Unox met kaas met broodje Unox saus.