Dit Tijgerbrood Kruidenboter is geïnspireerd op het heerlijke stokbroodje kruidenboter zoals we die in Nederland kennen. De kruidenboter maken we in dit recept zelf.
Tip: gebruik net zoals wij onze Kan Op Alles Kruidenmix in plaats van peper en zout. Echt superlekker.

Bereidingswijze
Stap 1
Laat roomboter op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 3
Pel en pers de pers de knoflooktenen. Hak de bieslook en peterselie fijn (wij doen dit met dit mooie koksmes en deze snijplanken). Voeg alle drie bij de roomboter. Doe er onze lekkere ‘Kan op alles’ Kruidenmix bij en prak alles door elkaar met een vork.
Stap 4
Snijd het tijgerbrood tien keer in, maar wel dat alle plakken nog aan elkaar blijven zitten. Smeer de zelfgemaakte kruidenboter ertussen. Doe de plakken kaas in de sneden.
Stap 5
Bak het Tijgerbrood Kruidenboter tot de kaas gesmolten is in de voorverwarmde oven (ongeveer 8 minuten).
Ingrediënten
Voor 1 brood
Tijgerbrood Kruidenboter
- 200 gram roomboter
- 10 grote plakken jonge kaas
- 3 tenen knoflook
- 2 theelepels Kan Op Alles Kruidenmix
- 1 tijgerbrood (ongesneden)
- ½ plantje bieslook
- ½ plantje peterselie
Benodigdheden
- bakpapier
- Koksmes
- Snijplanken