Ingrediënten
Voor 20 Toblerone Bonbons:
Toblerone Bonbons
- 360 gram Toblerone
- 250 gram Lotus speculoos
- 125 gram Lotus speculoospasta
- 125 gram mascarpone
Benodigdheden
Bereidingswijze
Krijg je vrienden of familie op visite voor een kop koffie? Misschien is het leuk om er Toblerone Bonbons bij te serveren. Het is vrij simpel en als je dit onder knie hebt kan je los met andere varianten! Hou jij van chocola?
In onze kookboeken staan echt heerlijke recepten met gesmolten, gestolde, of druipende chocolade. Het recept voor deze Toblerone Bonbons vind je ook terug in kookboek ‘Elk recept een feestje!’.
Stap 1
Breek de speculoos koekjes in tweeën en doe ze in de hakmolen. Maal fijn tot koekkruimels.
Stap 2
Voeg aan de koekkruimels mascarpone en speculoos pasta toe. Roer dit goed door tot één geheel.
Stap 3
Breek de Toblerone en houd twee driehoeken achter. Snijd de twee driehoeken in kleine blokjes en voeg toe aan het mengsel. Maak leuke figuurtjes van de vulling (bijvoorbeeld driehoekjes) en zet deze een half uur in de vriezer.
Stap 4
Smelt de overige chocolade au bain-marie en haal hier de toekomstige bonbons doorheen. Zet een uur in de vriezer en bewaar vervolgens in de koelkast. Zodra je visite komt, of als je gewoon zelf trek hebt… haal het uit de koelkast en laat even de kou er een beetje afgaan. Dan komen de smaken het beste tot hun recht!
Heb je onze kookboeken al eens gezien? Er staan alleen maar recepten in die je wil maken!