Skip to main content

Ingrediënten

Voor 16 TUC Pizzatjes

TUC Pizzatjes
  • 100 gram ananas
  • 75 gram boerenham
  • 75 gram geraspte mozzarella
  • 16 TUC original
  • 8 eetlepels frito tomatensaus
  • Italiaanse Kruidenmix
  • gemalen chili vlokken
Benodigdheden

Bereidingswijze

TUC Pizzatjes is dé uitvinding van het jaar! Pizza is lekker en TUC natuurlijk ook. Wie kent ze niet, TUC’s of zeg jij Tukkies? Haha. Je smaakpapillen komen al op gang bij het zien van de verpakking van TUC. Laat staan als je er ook nog een lekkere borrelhapjes van maakt. Door de TUC te beleggen met pizza-ingrediënten krijg je heerlijk zelfgecreëerde TUC Pizzatjes. Ben jij van mening dat er geen ananas op een pizza mag? Je kan de topping wijzigen naar eigen smaak, haha!

Hier vind je meer van onze té lekkere tussendoortjes. Liever op papier? Bekijk dan onze kookboeken vol met recepten die je allemaal wil maken!

Wist je trouwens al dat wij een kookboekstandaard hebben met gebrandmerkt logo? Super handig om je boek open te houden als je bezig bent in de keuken. Onze boeken passen perfect! En.. het is natuurlijk ook voor alle andere boeken geschikt. Zelfs voor je tablet of smartphone! Je bekijkt hem hier. Leuk voor jezelf en natuurlijk ook om cadeau te doen.

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover de TUC’s.

Stap 2
Beleg de TUC’s in deze volgorde: frito tomatensaus (niet helemaal tot de randen), Italiaanse Kruidenmix, chili vlokken, boerenham, gesneden ananas blokjes en geraspte mozzarella. Bak 6 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 3
Direct, maar dan ook écht direct serveren! Bij te lang wachten worden de TUC Pizzatjes zacht door de tomatensaus.

Heb je onze kookboeken al eens gezien? Er staan alleen maar recepten in die je wil maken!