Skip to main content

Wijn met Triple Chocoladeijs

Ingrediënten

Voor 2 stuks

Wijn met chocoladeijs
  • 150 milliliter rode wijn
  • 50 milliliter bruisend water
  • 50 milliliter chocoladestroop
  • 6 bollen triple chocolade-ijs
Benodigdheden
  • 2 rietjes
  • 2 wijnglazen
  • ijslepel

Bereidingswijze

Wijn met triple chocoladeijs: Rode wijn, drie kleuren chocoladeijs en chocoladesaus. Is deze cocktail voor jou ‘over the top’ of zou je wel een poging willen wagen?

Op een andere pagina op onze website vind je overigens meer recepten met drank. Vind je onze recepten leuk en ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor bij jou in de keuken? Overweeg dan eens om één of meerdere kookboeken van ons te bestellen. Je raakt niet uitgekeken. Beide boeken bevatten zoveel lekkere en creatieve recepten dat je spontaan keuzestress krijgt op welke pagina je moet gaan beginnen. Heb jij ons kookboek al? Goed om te horen, helemaal top!

Stap 1
Haal het ijs een paar minuten van te voren uit de vriezer zodat je het straks goed kan scheppen.

Stap 2
Neem een wijnglas in handen en spuit de chocoladesaus aan de binnenkant van het glas.

Stap 3
Schep per glas drie bollen triple chocolade-ijs uit de verpakking en doe het in het wijnglas.

Stap 4
Vul het glas aan met koude rode wijn en koud bruisend water. Serveer de Wijn met triple chocoladeijs met rietjes en eventueel een theelepel.

Gek op onze onweerstaanbare recepten?
Volg ons gezellig op Instagram, Facebook & TikTok voor nog meer recepten & foodhacks!