Met deze Aperol Rosé Sangria haal je de zon in huis. Het is een lekkere mediterraanse cocktail. Geniet er lekker van!
Ons nieuwe kookboek ‘Voor elk moment wat lekkers’ is vanaf nu verkrijgbaar! 🥳 Goed nieuws, dit recept staat er ook in. Druk hier en haal dit leuke kookboek in huis of geef het cadeau.
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de sinaasappel in grote plakken. Verwijder het kroontje van de aardbeien en halveer ze. Snijd limoen in partjes. Doe in een karaf, maar houd wat achter voor het garneren.
Stap 2
Verhit water en los daarin de suiker op. Laat het afkoelen en giet in de karaf.
Stap 3
Schenk Aperol en rosé erbij.
Stap 4
Vul de glazen met ijsklontjes. Steek alvast wat fruit tussen de ijsklontjes. Vul het glas twee derde met de Aperol Rosé Sangria. Vul de glazen af met bruisend water.
Ingrediënten
Voor 2 ½ liter Aperol Rosé Sangria
Aperol Rosé Sangria
- 750 milliliter rosé
- 500 milliliter bruisend water
- 150 milliliter Aperol
- 100 gram aardbeien
- 60 gram suiker
- 60 milliliter water
- 1 limoen
- 1 sinaasappel
Benodigdheden
- ijsklontjes
- karaf 1 ½ liter
- mooie glazen