Skip to main content

Iedereen die onze ‘kan op alles kruidenmix’ in huis heeft, opgelet. We hebben deze video 1x eerder op Instagram geplaatst. Op veler verzoek staat het nu ook op onze website! Voor iedereen die de kruidenmix nog niet heeft: haal onze ‘kan op alles kruidenmix’ lekker in huis, zodat je dit broodje zo snel mogelijk kan maken!

Bekijk meteen al onze andere kruidenmixen! Alle kruidenmixen zijn op smaak en kwaliteit geselecteerd en gemixt. Niet te vergelijken met kruidenmixen uit de supermarkt. Daarnaast krijg je ze in grootverpakking. Dus onderaan de streep is het nog voordeliger ook!

Bereidingswijze

Stap 1
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Haal alle blaadjes van de pot basilicum en doe in de hakmolen. Voeg extra vierge olijfolie en een gepelde knoflookteen toe en hak fijn zodat er wat ruimte ontstaat in de molen. Voeg de geroosterde pijnboompitten en de Parmezaanse kaas toe. Maak op smaak met versgemalen peper.

Stap 2
Snijd de bagels doormidden. Gril de broodjes in een grillpan (spray eventueel in met extra vierge olijfolie). Smeer de broodjes in met de zelfgemaakte pesto. Snijd de tomaat en de mozzarella in blokjes. Doe op de broodjes.

Stap 3
Serveer de Bagel Caprese met pijnboompitten en onze heerlijke Kan op alles Kruidenmix.

Ingrediënten

Voor 2 Bagels

Bagel Caprese
Pesto
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 basilicumplant
  • 1 handje pijnboompitten
  • 1 teen knoflook
  • versgemalen peper
Benodigdheden