Ingrediënten
Voor 1 serveerkan:
- 2 Corona’s
- 50 milliliter Cointreau wij gebruiken een mini
- 1 limoen
- 1 sinaasappel
- 1 flinke scheut grenadine of andere aanmaaklimonade
- flink wat ijsblokjes
- rietjes
- 1 liter serveerkan
- SterkInDeKeuken Koksmes
Bereidingswijze
Dit Mexicaanse biertje verdient gewoon een cocktail. Zeker geen saaie, dus we zetten er een tweede biertje ondersteboven in. Deze cocktail heeft alles in zich… een zoetje, een zuurtje en een klein bittertje. Dat is toch genieten?!
Deze Corona Cocktail staat ook in ons 1e kookboek: Alle 50 té lekkerrr. Naast 50 té lekkere recepten, vind je in dit boek ook nog vele extra’s, zoals een exclusief kijkje achter de schermen, foto’s van vroeger, dilemma’s en persoonlijke verhalen waarin jij je ongetwijfeld gaat herkennen.
Druk hier om te bestellen! Wij wensen je alvast veel kook- en bakplezier met Sterke Recepten – Alle 50 té lekkerrr!
Stap 1
Pak de serveerkan en vul deze met flink wat ijsblokjes.
Stap 2
Voeg vervolgens een scheut aanmaaklimonade, Cointreau, het sap van een sinaasappel en het sap van een limoen toe.
Stap 3
Schenk één Corona leeg in de kan.
Stap 4
De andere Corona zet je ondersteboven in de kan. Natuurkundig gezien loopt de Corona alleen leeg wanneer je hem even optilt zoals bij ons in de video.
Stap 5
Serveer de Corona Cocktail met genoeg rietjes voor iedereen!
Ben je op zoek naar nog meer creatieve cocktails? Bekijk dan eens onze pagina met alle dranken. We hebben voor ieder wat wils!