Croissant Wafels zijn heel leuk om in het weekend mee te ontbijten of lunchen. Je mag jezelf best weleens verwennen toch? Dit ontbijtje zal het vooral goed doen als je iemand ermee verrast. Denk aan je partner, vader of moeder. Lekker op bed. Kop thee of koffie erbij, helemaal leuk!
Bereidingswijze
Stap 1
Klop de slagroom op met suiker. Doe in een spuitzak met brede ronde spuitmond.
Stap 2
Was de aardbeien met water. Verwijder de groene kroontjes en halveer ze.
Stap 3
Pel de pistachenoten.
Stap 4
Verhit het wafelijzer.
Stap 5
Open het blik met croissantdeeg. Rol de croissants op zoals op de verpakking staat. Doe het deeg in het wafelijzer. De croissants zullen gaan groeien, dus zorg ervoor dat ze goed uit elkaar liggen. Open het wafelijzer wanneer de croissants lichtbruin zijn.
Stap 6
Serveer de warme Croissant Wafels met slagroom, aardbeien, pistachenoten en blaadjes gewassen munt. Kies zelf of je de Croissant Wafels eet met stroop of met poedersuiker.
Ingrediënten
Voor 6 Croissant Wafels
Croissantwafels
- 500 gram verse aardbeien
- 250 milliliter slagroom
- 120 gram ongezouten pistachenoten
- 6 muntblaadjes
- 1 blik croissantdeeg (normaal)
- 1 theelepel suiker
- poedersuiker
- stroop
Benodigdheden
- 1 spuitzak
- brede ronde spuitmond
- SterkInDeKeuken Spatelset
- keukenmachine
- wafelijzer