Skip to main content

Ingrediënten

Voor 2 grote glazen:

Fristi
  • 500 milliliter halfvolle melk
  • 300 gram verse aardbeien
  • 250 gram verse frambozen
  • 50 gram kristalsuiker
  • 5 centiliter rum
Benodigdheden

Bereidingswijze

Fristi voor Volwassenen. Je hebt altijd wel van die types die tijdens het stappen iets aan de bar bestellen wat je niet had verwacht.  Dit recept is een ode aan deze mensen. Aan wie denk jij meteen bij deze Fristi voor volwassenen.

Ben jij dol op écht lekker eten en drinken? Deze Fristi, Pizza Dip Ring, Licor 43 Kwarktaart, Stokbroodje Kip-Knoflook, Big Mac Rolls, Doritos Kip Nuggets en nog 44 andere verrassende en creatieve recepten vind je in het kookboek Sterke Recepten – Alle 50 té lekker! Daarnaast vind je in dit boek nog vele extra’s, zoals een exclusief kijkje achter de schermen, foto’s van vroeger, dilemma’s en persoonlijke verhalen waarin jij je ongetwijfeld gaat herkennen.

Heb je dit boek al in huis? Dan hebben we ook een tweede kookboek: 50x Onweerstaanbaar.

Stap 1
Houd 2 aardbeien apart. Ontdoe de overige aardbeien van hun kroontje en voeg ze samen met de frambozen en de suiker in de blender. Blender tot je een gladde massa hebt. Er zullen pitjes achterblijven. Zeef deze eruit met behulp van een bolzeef.

Stap 2
Verdeel de fruitpuree over de glazen en vul aan met melk en rum.

Stap 3
Steek de rietjes door de achtergehouden aardbeien. Roer door en serveer de Fristi voor volwassenen met deze sierlijke rietjes.