Ga je borrelen met Kerst? Dan is deze Hartige Kerstboom een hele leuke manier om de hapjes te verzorgen.
Op zoek naar leuke cadeaus? Via deze link vind je heel veel leuke. Je kan natuurlijk ook gewoon je eigen verlanglijstje aanvullen met onze leuke producten. Wat denk je van ons nieuwste kookboek of allemaal lekkere kruidenmixen waardoor je alleen nog maar onweerstaanbare recepten op tafel zet? Wij zouden het wel weten!
Bereidingswijze
Stap 1
Scheur een stuk aluminiumfolie af en wikkel om de piepschuim kegel. Probeer de kegel zo strak mogelijk te bedekken.
Stap 2
Haal alle hartige hapjes uit de verpakkingen. Snijd de cherrytomaten door de helft.
Stap 3
Prik alles (behalve de rozemarijn en de dipsauzen) op prikkers, maar allemaal net iets te ver. Prik soort voor soort alles in de piepschuim kegel. Het geeft een mooi effect als je het als ‘slingers’ ophangt, schuin van boven naar beneden. Gebruik lekker je creativiteit, niets is fout.
Stap 4
Knip de rozemarijn in mooie takjes. Steek ze tussen de hartige hapjes en uiteraard ook één als piek.
Stap 5
Serveer mosterd-dille saus en vijgenchutney bij de Hartige Kerstboom.
Ingrediënten
Voor 1 Hartige Kerstboom
Hartige Kerstboom
- cherrytomaten
- groene olijven
- komijnekaas
- oude kaas
- mosterd-dille saus
- rozemarijn
- Spaanse of Italiaanse ham
- vijgenchutney
- zwarte olijven
Benodigdheden
- aluminiumfolie
- cocktailprikkers
- piepschuim kegel 27 centimeter hoog (te koop bij een hobbywinkel)