Skip to main content

Kerstpakket koken: 4x originele eindejaarsgeschenken

Zo richting het einde van het jaar rijst dé vraag weer op bij werkgevers: wat doen we met de kerstpakketten? Je wil vast dat het origineel is en dat je klanten of werknemers er écht iets aan hebben (want niemand wordt vrolijk van een pakket vol nutteloze spullen). Onze ultieme tip: een kerstpakket over koken! Ideaal voor bourgondiërs, hobbykoks, levensgenieters… Eigenlijk voor iedereen die graag kookt óf dat vaker wil doen. Dit zijn 4 originele kook-kerstpakketten.

Kerstpakketten SterkInDeKeuken

Kerstpakket koken: 4x originele cadeaus

Het leuke van kerstpakketten om mee te koken is dat je er nog alle kanten mee op kan. Ze zijn goed aan te passen aan je bedrijf of organisatie. Denk aan versiering in de kleur van het logo, of met een leuke knipoog naar jullie werkzaamheden. Een zakje muntdrop bij een bank, een bakje eetbare bloemen voor je team in een tuinderij of bloemenwinkel, lettervermicelli voor je collega’s van een tekstbureau… Zomaar wat ideeën! Bovendien is het een eindejaarsgeschenk waar kookliefhebbers écht iets aan hebben! Dit zijn 4 originele kerstpakketten met eten.

1. Het Sterk in de Keuken Kerstpakket

Als we je dan toch een tip mogen geven… Ons Sterk in de Keuken Kerstpakket is hét cadeau voor kookfanaten. Het leuke van het pakket is dat ‘ie helemaal naar wens en naar budget samen te stellen is. Denk aan één van onze kookboeken (+ een handige standaard voor in de keuken), onze populaire kruidenmixen of superhandig siliconen keukengerei. Hier zie je alvast een voorproefje  van zo’n kerstpakket!

Voor zakelijke bestellingen hebben we een mooie korting. Druk hier voor meer informatie!

En eh, wil je zo’n leuk Sterk in de Keuken Kerstpakket gewoon aan iemand (of jezelf) cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook! Je vind ‘m elk jaar vanaf november in onze webshop.

2. Een kruidenpakket

Een kerstpakket met kruiden? Dat klinkt misschien wat suf, maar zie het zo: veel mensen zijn vastgeroest als het gaat om kruiden. Ze gebruiken eigenlijk al jaren dezelfde selectie kruiden. Met een kruidenpakket breid je hun collectie uit en moedig je ze aan om eens buiten hun keuken-comfortzone te gaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar bijzondere soorten zout of specerijen, of juist naar originele kruidenmixen. Onze favorieten: Salty Lemon, Kan op alles, en Caribbean. Je kan de kruidenpakketjes naar wens samenstellen in onze webshop.

Tip: geef ons kookboek erbij zodat de ontvanger de kruiden meteen kan uittesten in een lekker gerecht!

3. Een themapakket

Origineel en heel feestelijk: geef een eindejaarsgeschenk met eten in een thema. Bijvoorbeeld in het thema van een land. Vul het pakket dan met een mooi kookboek met traditionele gerechten uit dat land, kruiden, een wijn uit de regio, groenten en misschien wat toepasselijke keukengadgets. Denk aan een stoommandje bij een Aziatisch thema, of een gnocchiplankje bij een Italiaans kerstpakket.

4. Een kookboekpakket

Wil je een écht doe-pakket samenstellen? Dan is deze laatste tip perfect. Kookliefhebbers zijn vaak dol op kookboeken maar koken er, zoals ze zelf waarschijnlijk zeggen, veel te weinig uit. Met dit kerstpakket daag je ze meteen uit: in het pakket geef je niet alleen een mooi kookboek, maar geef je ze ook direct de ingrediënten van één of meerdere populaire recepten uit dat boek. Zeker bij kookboeken met lastig te verkrijgen ingrediënten is dit een leuke toevoeging.

Bij ons kookboek Sterke Recepten – Elk recept een feestje! vul je het pakket dan bijvoorbeeld met Snickers (voor de Snickers Monchou Taart), Goudse stroopwafels voor de legendarische Flurry Stroopwafel of een fles Malibu voor een heerlijke Piña Colada Sangria. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fijne feestdagen!

Heb je al nagedacht over de kerstborrel? Wat dacht je van deze feestelijke Zoete Kerstboom? En proosten doe je natuurlijk met deze lekkere Kerst Scroppino!

Inspiratie nodig voor té lekkere recepten? Bekijk onze kookboeken: