Skip to main content

Ingrediënten

Voor 2 Kip Carpaccio Wraps (16 hapjes)

Kip Carpaccio Wrap
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 22 plakken gebraden kip
  • 20 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 grote tortilla’s
  • 2 handjes rucola
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • snuf chilivlokken
Benodigdheden

Bereidingswijze

Wraps zijn ongekend populair als borrelhapje. De varianten met carpaccio en zalm kennen we ondertussen nu wel, maar what about Kip Carpaccio Wraps met kerriemayonaise. Superlekker!

Mocht je nou helemaal willen uitpakken met de borrel, dan kan je naast deze Kip Carpaccio Wraps ook eens onze Club Sandwich Wraps maken. De Club Sandwich Wraps staan in ons kookboek ‘Elk recept een feestje!’. De titel zegt het al: We gaan er samen een heerlijk feestje van maken als je dit kookboek in huis haalt!

Stap 1
Meng de mayonaise met kerriepoeder en chilivlokken. Smeer vervolgens met een siliconen spatel uit over de tortilla’s.

Stap 2
Beleg de tortilla volledig met plakken gebraden kip. Was de rucola onder stromend water en laat goed uitlekken. Verdeel over de kip.

Stap 3
Rooster de pijnboompitten geduldig in een droge koekenpan. Zijn ze goudbruin? Strooi ze dan over de tortilla’s.

Stap 4
Rasp de Parmezaanse kaas rijkelijk over de tortilla’s.

Stap 5
Rol de tortilla’s vervolgens op tot een wrap. Zorg dat je ze weglegt met de ‘open kant’ onderop. Dit voorkomt dat het weer uitrolt. Snijd de Kip Carpaccio Wraps in achten. Serveer eventueel met een prikker.