Skip to main content

Deze Roze Koek Milkshake is een topuitvinding als je net als wij gek bent op roze koeken! Als je ervoor zorgt dat de melk en aardbeien uit de koelkast komen, dan heb je aan deze Roze Koek Milkshake een heerlijke verfrissing!

P.S. In ons eerste kookboek ‘Alle 50 té lekkerrr’ vind je een recept voor ‘Roze Koek XXL’! Super leuk om te maken. Uiteraard krijg je daar nog 49 andere te lekkere recepten bij. Om onze kookboeken te bekijken kan je naar deze pagina! De Roze Koek Milkshake vind je in dit boek:  ‘Echt kei lekker!’

Bereidingswijze

Stap 1
Klop de slagroom met de poedersuiker op met een garde. Doe de slagroom in een spuitzak met een kartelmond. Leg weg in de koelkast.

Stap 2
Giet de koude halfvolle melk in een blender. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en voeg toe. Haal het slagroomijs uit de vriezer en doe het erbij.

Stap 3
Breek een roze koek doormidden. Bewaar de helft voor de topping en doe de andere helft in de blender. Zet de blender aan en maal tot je geen stukjes meer ziet. Schenk de Roze Koek Milkshake in de glazen en top af met verse slagroom. Breek de resterende roze koek in kleine stukjes en steek in de slagroom. Het laatste stukje roze koek kan je over het geheel verkruimelen voor een mooie presentatie!

Stap 4
Serveer de Roze Koek milkshake met een rietje.

Ingrediënten

Voor 2 grote Roze Koek Milkshakes

Roze Koek Milkshake
  • 300 milliliter koude halfvolle melk
  • 200 gram verse koude aardbeien
  • 125 milliliter verse slagroom
  • 3 bollen slagroomijs
  • 2 theelepels poedersuiker
  • 1 roze koek
Benodigdheden