Skip to main content

Ingrediënten

Voor 2 grote glazen:

  • 1 snickers
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 500 milliliter volle melk
  • 4 zachte fudge caramel (wij gebruiken die van Lonka)
  • 1 handje ongezouten pinda’s
  • 50 gram chocolade schenkstroop (wij gebruiken die van Van Gilse)
  • 1 spuitbus slagroom

Benodigdheden

Bereidingswijze

Snickers Chocolademelk, klinkt dat niet fantastisch lekker> Als het echt koud gaat worden is het natuurlijk hoog tijd voor warme chocolademelk. Je hebt niet veel nodig. De blender doet bijna al het werk!

Ben je op zoek naar andere dranken? Die vind je hier. Je kan nog meer lekkere dranken in onze kookboeken vinden. Je vindt er onder andere cocktails met Licor 43, maar ook creatieve recepten als zelfgemaakte Fristi met Bacardi. Heb je onze kookboeken al? Wellicht is onze kookboekstandaard handig voor bij jou in de keuken. Onze standaard houd je boek open terwijl je één van onze recepten kookt of bakt! Daarnaast staat het gewoon erg mooi in je keuken.

Stap 1
Breek de Snickers in tweeën en doe dit in een blender. Voeg de cacao, pindakaas en hete melk toe. Blender tot alles is opgenomen in de melk.

Stap 2
Snijd de karamelblokjes en pinda’s fijn. Voeg ze samen in een schaaltje die breder is dan het serveerglas.

Stap 3
Dip de rand van het glas in de chocoladesaus en vervolgens in de karamel- pindadip.

Stap 4
Schenk de warme Snickers Chocolademelk in de glazen. Serveer met slagroom en chocoladesaus.