Na deze Carpaccio Wraps, hebben we nu ook deze Carpaccio Wraptaart. Leuk om op tafel te zetten tussen een lunch, diner, borrel, high tea of op feestdagen.
Ps. Onze nieuwe Kruidenpotjes al gezien? Ze zijn gemaakt van stevig borosilicaatglas en bamboe deksels. De potjes zijn lucht- en waterdicht. Door middel van een siliconen afdichtring blijven de kruidenmixen lang houdbaar.
Ook handig, we hebben stickervellen met onze eigen kruidenmixen, zelf te beschrijven kruidenstickers én een set met de 96 meest gebruikte kruiden van A tot Z. Transparant en waterbestendig. De zelf te beschrijven stickers zijn handig voor als je toch nog iets mist wat niet voorkomt op de vellen. Je kan hier gemakkelijk op schrijven met een fijne permanent marker (ook mee te bestellen). De stickervellen worden apart meegeleverd, dus je kan zelf beslissen waar je ze op het potje wil plakken. Gebruik je een lade doe de sticker dan bovenop de deksel. In een kastje adviseren we de stickers voorop te plakken. Ze gaan heel snel, dus wees er op tijd bij!
Dit recept vind je ook in ons kookboek: ‘Lekker eten voor iedereen!’

Bereidingswijze
Stap 1
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Haal de pijnboompitten uit de pan en doe in dezelfde pan de spekreepjes. Bak het lekker door zodat het mooi knapperig wordt. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 2
Maak truffelmayonaise van mayonaise en truffeltapenade. Doe de tortilla’s allemaal 10 seconden in de magnetron. Smeer de tortilla’s vervolgens in met de zelfgemaakte truffelmayonaise. Beleg met carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, pecannoten, de geroosterde pijnboompitten en de uitgebakken spekreepjes.
Stap 3
Herhaal dit drie keer en je hebt een Carpaccio Wraptaart. Snijd in punten en serveer het.
Ingrediënten
Voor 1 Carpaccio Wraptaart
Carpaccio Taart
- 125 gram spekreepjes
- 80 gram pecannoten
- 40 gram pijnboompitjes
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 handjes rucola
- 4 tortilla’s (small)
- 3 pakjes carpaccio-vlees
- 1 eetlepel truffeltapenade
- Parmezaanse kaas
Benodigdheden
- keukenpapier