Skip to main content

M&M Crispy Fudge is een superlekkere traktatie. Stel je hebt 100 collega’s, dan is het nogal een dingetje om voor al die mensen taart te regelen. Stel je maakt dit en je zet het naast elk koffieapparaat op de werkvloer, dan stroomt je mailbox vol met bedankjes en vragen ze waarschijnlijk waar je het recept vandaan hebt! 🙂 Belangrijke mededeling: de fudge is erg machtig, dus snijd de M&M Crispy Fudge vooral in kleine stukjes.

Vind je onze recepten leuk? Bekijk dan zeker eens kookboek ‘Echt kei lekker!’  waar ook deze M&M Fudge in staat. Het boek staat bomvol met recepten die je met trots op tafel kan zetten voor familie en vrienden!

Bereidingswijze

Stap 1
Neem de brownie vorm en voorzie het van op maat geknipt bakpapier.

Stap 2
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Wanneer de chocolade gesmolten is, zet je de hittebron uit en roer je de gecondenseerde melk door de gesmolten witte chocolade. Stort het daarna zo snel mogelijk in de brownie vorm. Schrik niet als de chocolade na toevoegen van de gecondenseerde melk stug wordt. Dat komt simpelweg omdat de chocolade door de temperatuur weer stolt. Hoe sneller je handelt, hoe makkelijker te bewerken.

Stap 3
Verspreid de M&M’s over de fudge. Druk daarna de M&M’s een beetje aan. Zet de fudge 24 uur afgedekt in de koelkast. Je kan kijken of het eerder klaar is, maar dat is sterk afhankelijk van het merk chocolade en de temperatuur van je koelkast.

Stap 4
Snijd met een mes in minimaal 20 blokjes. M&M Crispy Fudge is een machtig recept, dus je kan het ook in nog kleinere blokjes snijden. Ook leuk: snij de fudge in ongelijke vormen. Zo kan iedereen zelf kiezen hoe groot stukje ze pakken.

Ingrediënten

Voor minimaal 20 M&M Crispy Fudge

M&M Crispy Fudge
  • 397 milliliter gecondenseerde melk
  • 340 gram M&M Crispy
  • 300 gram witte chocolade
Benodigdheden