Skip to main content

Ravigotesaus is de nieuwe Dinsdag Dip! Afgelopen 10 weken hebben we elke dinsdag een nieuwe Dinsdag Dip online gezet. Ravigotesaus is voorlopig de ‘Season Finale’ zoals het zo mooi heet.

Heb jij de andere Dinsdag Dips allemaal gezien? Bijvoorbeeld de heerlijke Paprika Feta Dip en de welbekende Gelaarsde Kat Dip. Volg ons vandaag nog op InstagramFacebookPinterestYoutube of TikTok en dan zien we je weer bij het volgende seizoen.

Bereidingswijze

Stap 1
Pel en snijd de sjalot in halve ringen. Snijd de augurkjes in plakken. Snijd de bieslook fijn en ga kort met een koksmes door de kappertjes. Wij vinden het lekker om alles grof te houden. Ben je meer van het fijne, dan kan je alles wat kleiner snijden.

Stap 2
Meng met een handige Siliconen Spatel de sjalot met augurk, de fijngesneden bieslook, kappertjes, gedroogde dragon, mosterd, zout, peper, crème fraîche en mayonaise.

Stap 3
Serveer de ravigotesaus met bijvoorbeeld visfriet, kibbeling, lekkerbek of een ander gebakken vis.

Ingrediënten

Voor 1 schaaltje Ravigotesaus (+/- 250 gram)

Ravigotesaus
  • 20 sprietjes bieslook
  • 8 kleine augurken
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 sjalotje
  • 1 theelepel gedroogde fijngehakte dragon
  • 1 theelepel mosterd
  • peper
  • visfrietjes (optioneel)
  • zout
Benodigdheden