Vissticks zelf maken

By 27 januari 2020januari 31st, 2020Diner

Ingrediënten

Voor 4 vissticks

Vissticks
  • 100 gram paneermeel
  • 100 gram bloem
  • 1 kabeljauwfilet
  • 1 theelepel viskruiden
  • 1 ei
  • zonnebloemolie
Sriracha mayonaise
  • 2 flinke eetlepels mayonaise
  • 1 afgestreken eetlepel sriracha saus

Bereidingswijze

Het is nooit de bedoeling geweest om iemand wakker te laten liggen. Sorry Kapitein Iglo, maar deze vissticks zijn toch echt beter dan die van jou!

Stap 1
Snijd de kabeljauw kruislings in vieren.

Stap 2
Kruid de vis met de viskruiden en wentel vervolgens aan alle kanten goed door de bloem.

Stap 3
Wentel de vissticks door geklutst ei en vervolgens door paneermeel.

Stap 4
Meng in een kommetje sriracha en mayonaise tot sricracha mayonaise.

Stap 5
Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan en bak de vissticks op gematigd vuur gaar en bruin. Aan tafel!!!

Wil je meer zien?
Volg ons gezellig op Instagram voor nog meer foto’s, video’s en stories!