Deze Pizza Dip maakt jouw borrelavond net even wat specialer dan normaal. Wij serveren deze Pizza Dip vaak met knapperig brood en onze vrienden zijn er dol op. Soms krijgen we een paar dagen van tevoren al een berichtje of de Pizza Dip weer van de partij is, haha.
Op zoek naar meer dips? Elke dinsdag laten we je een nieuwe ‘Dinsdag Dip’ zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf Heksenkaas maken, de Gelaarsde Kat Dip of een heerlijke Paprika Feta Dip?
Vind je onze recepten leuk? Bekijk dan zeker eens onze kookboeken. Deze kookboeken staan boordevol onweerstaanbare recepten die je met trots op tafel kan zetten voor vrienden en familie. Wij betalen de verzending, dus eigenlijk heb je bijna geen reden meer om de kookboeken niet in huis te halen. Geniet er van!

Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Pak een bord dat in de oven mag. Dit wordt ook het bord waarop je de pizzadip gaat serveren.
Stap 3
Doe de zure room en de roomkaas op het bord. Roer door en smeer uit over heel het bord met een handige siliconen spatel. Strooi er Italiaanse Kruidenmix over. Smeer in met frito tomatensaus.
Stap 4
Was de paprika en de cherrytomaten. Snijd de paprika in kleine blokjes en de cherrytomaten in plakjes. Verdeel over de Pizza Dip. Strooi wat geraspte mozzarella eroverheen en top af met plakjes salami. Maak op smaak met peper en zout. Bak in de oven voor 18-20 minuten.
Stap 5
Serveer de Pizza Dip met knapperig brood.
Ingrediënten
Voor 1 bord Pizza Dip
Pizza Dip
- 250 milliliter frito tomatensaus
- 125 gram zure room
- 100 gram roomkaas
- 12 plakjes mini salami
- 5 cherrytomaten
- 1 handje geraspte mozzarella
- ½ rode paprika
- Italiaanse Kruidenmix
- knapperig brood
- peper
- zout
Benodigdheden
- bord (geschikt voor de oven)
- Siliconen Spatelset